Danslessen

Schrijf je in

Bij 010 DANCE Programm kan je terecht voor al jouw favoriete danslessen. Van ballet tot modern, van dance workout tot modern: choreo, het kan allemaal. De lessen vinden plaats in de mooiste studio’s van Rotterdam, gelokaliseerd in het centrum van de stad. Onze zeer ervaren docenten zorgen altijd voor een prettige dansbeleving. Het is mogelijk om op ieder moment in te stromen. Ben je een keer verhinderd? Geen probleem, bij ons mag je binnen een blok onbeperkt inhalen. 

Lesrooster

Maandag

Modern (beginner)

19.00 - 20.15

Modern (gevorderd)

19.00 - 20.15

Modern (intermediate)

20.45 - 22.00

Dinsdag

Dance Workout (all levels)

19.00 - 20.15

Modern (beginner)

20.45 - 22.00

Woensdag

Ballet (beginner)

19.00 - 20.15

Modern (intermediate)

19.00 - 20.15

Ballet (intermediate)

20.30 - 21.45

Contemporary (gevorderd)

20.30 - 21.45

Informatie danslessen

Modern (gevorderd)

Uitermate geschikt voor dansers met wat meer ervaring: in een hoog tempo worden verschillende stijlen binnen de moderne dans behandeld. Van Cunningham tot Graham, van Countertechniek tot Floorwork; het komt allemaal aan bod. Alle muziekstijlen passeren de revue, wat de dansplezier verhoogt. De lessen zijn uitdagend en energiek. 

Modern (intermediate)

Deze les is perfect voor dansers die op een wat rustiger tempo willen genieten van de diversiteit van deze stijl, maar wel al danservaring hebben. De oefeningen bieden ruimte om je als danser te ontwikkelen en uitgedaagd te worden. Alle stijlen muziek komen voorbij, waardoor deze les altijd als vernieuwend wordt ervaren.

Modern (beginner)

Deze les is perfect voor dansers die kennis willen maken met moderne dans. Tevens is deze les erg geschikt voor dansers die vroeger hebben gedanst en het weer willen oppakken. Er worden verschillende oefeningen en combinaties behandeld, altijd op mooie en lekkere muziek. Na één les wil je nooit meer stoppen met dansen. 

Dance Workout (all levels)

Deze les is perfect voor ieder type danser, van beginner tot gevorderd. Door middel van korte dansfrases en oefeningen stop je nooit met bewegen. Hierdoor gaat de hartslag omhoog en verbrand je calorieën zonder dat je het doorhebt. De nadruk ligt op dansplezier. Daarnaast werk je aan uithoudingsvermogen, ritmegevoel, kracht, coördinatie en flexibiliteit.

Contemporary (gevorderd)

Deze les gaat verder waar een normale les stopt. Wat is er nou leuker dan de danscombinatie aan het einde van een les? Precies! Een les die volledig bestaat uit het aanleren en uitvoeren van zo’n combinatie. In Modern Choreo werk je aan een moderne choreografie. Aan het einde van een blok is de choreografie af en geniet je van de ultieme danservaring.

Ballet (intermediate)

Deze sierlijke en klassieke dansstijl is bij iedereen bekend. Het vormt de basis voor vele andere dansstijlen. In deze les werk je veel aan techniek, eerst aan de barre en later in de ruimte. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan stijlgevoel, dynamiek, kracht, flexibiliteit, maar bovenal dansplezier.

Prijzen 2022 / 2023

1 blok

€ 198,-

12 lessen

2 blokken

€ 382,-

24 lessen

Lesjaar

€ 572,-

36 lessen

Losse les

€ 20,-

proefles

€ 9,99

Scroll naar boven