Prijzen

Prijzen 2020 / 2021

1 blok

€ 189,-

12 lessen

2 blokken

€ 369,-

24 lessen

Lesjaar

€ 549,-

36 lessen

Losse les

€ 18,90

Informatie danslessen

Modern (gevorderd)

In een hoog tempo worden verschillende stijlen binnen de moderne dans behandeld. Van Cunningham tot Graham, van Countertechniek tot Floorwork. Het komt allemaal aan bod. Alle muziekstijlen passeren de revue, wat de dansplezier verhoogt. De lessen zijn uitdagend en energiek.

Modern (intermediate)

Deze les is perfect voor dansers die op een wat rustiger tempo willen genieten van de diversiteit van deze stijl, maar wel al danservaring hebben. De oefeningen bieden ruimte om je als danser te ontwikkelen en uitgedaagd te worden. Alle stijlen muziek komen voorbij, waardoor deze les altijd als vernieuwend wordt ervaren.

Modern (beginner)

Deze les is perfect voor dansers die kennis willen maken met moderne dans. Tevens is deze les erg geschikt voor dansers die vroeger hebben gedanst en het weer willen oppakken. Er worden verschillende oefeningen en combinaties behandeld, altijd op mooie en lekkere muziek. Na één les wil je nooit meer stoppen met dansen. 

Dance Workout (all levels)

Deze les is perfect voor ieder type danser, van beginner tot gevorderd. Middels korte dansfrases en oefeningen stop je nooit met bewegen. Hierdoor gaat de hartslag omhoog en verbrand je calorieën zonder dat je het doorhebt. De nadruk ligt op dansplezier. Daarnaast werk je aan uithoudingsvermogen, ritmegevoel, kracht, coördinatie en flexibiliteit.

Choreografie (intermediate/gevorderd)

Deze les gaat verder waar een normale les stopt. Wat is er nou leuker dan de danscombinatie aan het einde van een les? Precies! Een les die volledig bestaat uit het aanleren en uitvoeren van zo’n combinatie. In Choreografie werk je aan een moderne choreografie. Aan het einde van een blok is de choreografie af en geniet je van de ultieme danservaring.

Ballet (intermediate)

Deze sierlijke en klassieke dansstijl is bij iedereen bekend. Het vormt de basis voor vele andere dansstijlen. In deze les werk je veel aan techniek, eerst aan de barre en later in de ruimte. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan stijlgevoel, dynamiek, kracht, flexibiliteit maar bovenal dansplezier.

Choreografie

Schrijf je in

Schrijf je nu in voor het lesjaar 2020/2021! Na maandenlang thuis te hebben gezeten, mogen we eindelijk weer de studio in. Vanaf 7 september kan je 3 keer per week bij ons terecht voor jouw favoriete dansles. Kies het niveau dat bij jou past en meld je aan voor modern, dance workout of choreografie.


Let op: vanwege het Coronavirus is het maximaal aantal dansers per les flink teruggeschroefd. Hierdoor is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 010 DANCE Programm hanteert de richtlijnen van het RIVM.
VOL = VOL!

Scroll naar top